Reach Me

It’s not about people. It’s about… people.

Когато не са направени като хората – така както ги пра(вят)иха Пол Томас Андерсън и Робърт Олтман, ансамбловите филми могат да бъдат наистина болезнени. Точно с такова впечатление останахме за „Reach Me” на Джон Хърцфелд, чиито първи трейлър видяхме в началото на юли – филмът изглеждаше доста трагично и честно казано, не сме съвсем сигурни защо се връщаме към него. Май сме коментирали и друг път за болката от раничката, която не можете да спрете да ръчкате.

В случай, че това е първият път, в който попадате на филма, „Reach Me” разказва взаимно преплитащите се истории на група хора, чиито живот се променя изцяло, след досега им с мистериозна книга за взаимопомощ. Вижте най-новия трейлър.

Определено не ни изглежда като да е „нашият филм”. Принципно нямаме проблеми да гледаме филми, за които знаем, че няма да ни харесат, но тук отбелязваме един от редките случаи, в които нямаме желание да изгубим времето си. Бихме му хвърлили едно око, само ако получи добри отзиви. Тъй че, ако на вас ви харесва това, което виждате, и решите да му хвърлите око, очакваме да споделите как е.

плакат

Режисьор на „Reach Me” е Джон Хърцфелд („15 минути”), а в ролите са Силвестър Сталоун, Том Беринджър, Кира Седжуик, Кевин Конъли, Том Сайзмор, Дейвид О’Хара, Омари Хардуик, Томас Джейн, Кари Елуис, Nelly, Дани Айело, Елизабет Хенстридж, Лорън Кохан, Тери Крюс, Келси Грамър и Дани Трехо.

Премиерата е 24 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *