Само 14 дни ни делят от премиерата на „Gone Girl” на Дейвид Финчър, а ако имаме малко късмет, може да го гледаме още следващата седмица, и е съвсем нормално по това време нетърпението ни да достига връхната си точка, още повече, че досега рекламните материали на филма не са кой знае колко много (или поне такова е усещането ни), което само допълнително „влошава” нещата.

По тази причина жадно поглъщаме всеки нов ъпдейт, който се появява на хоризонта, дори и да става въпрос за нещо толкова тривиално като нова снимка, например. В случая обаче разполагаме с повече от една снимка, а именно с нов международен (френски) плакат и  по-важното, с нов телевизионен спот, както и откъс от саундтрака на Трент Резнър и Атикъс Рос. Вижте и чуйте.

http://www.youtube.com/watch?v=0Fp-9cgcRHE

Също като предишните реклами, и този спот сочи в полза на това, че ни очаква един наистина добър филм. Предположение подкрепено и от досегашната филмография на Финчър.

Ето плаката и снимките, а веднага след това вижте и един 17-минутен трибют посветен на филмите на Финчър.

плакат

Розамунд Пайк и Бен Афлек

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън… И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото разкрива съвсем различен поглед над брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян. Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

Режисьор на „Gone Girl” е Дейвид Финчър, а в ролите са Бен Афлек, Розамунд Пайк, Ким Дикенс, Патрик Фугит, Тайлър Пери, Нийл Патрик Харис, Миси Пайл, Скут МакНейри, Села Уорд, Емили Ратайковски, Бойд Холбрук и други.

Премиерата е 3 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *