Триер

На пресконференция във Венеция – къде иначе да разкаже чичо Ларс за новия си проект?! И то задочно – чрез видео, че нали се е зарекъл повече да не говори пред преса след конфузните ситуации в Кан преди известно време… Докато режисьорските версии на двете части на „Нимфоманка” се срещат с публиката на най-стария филмов фестивал в света, шантавият датчанин вече си е наумил как отново ще събере „огромен актьорски екип”.

По сведения на очевидци, Ларс фон Триер не е казал нищо конкретно, но продуцентката Луизе Вест (Zentropa) е дала повече подробности по повод Бъдещите Творчески Планове на ексцентричния режисьор.

„В момента няма как той да ви каже, че не говоря истината, и съм щастлива да обявя, че следващият проект на Ларс фон Триер ще бъде англоезична телевизионна поредица. Той има една много, наистина много добра идея, за която сега не бих могла да споделя подробности. Той иска да събере много и страхотни актьори и съм сигурна, че ще се получи нещо невиждано и нечувано.”

Заглавието на поредицата ще бъде „The House That Jack Built”. Изпълнителният продуцент Петер Албек Йенсен добавя, че това шоу ще бъде „безпрецедентно” и според неговия съвет е добре да „затаим дъх”. Триер все още работи по сценария и никакви подробности, свързани със сюжета, не могат да бъдат разкривани, а началото на снимачния процес се очаква да бъде през 2016 година.

Проектът се разработва съвместно с DR – датската обществена телевизия, която стои зад поредици като „Borgen” и „The Killing”. Може би си спомняте кога за последно Ларс фон Триер е работил за телевизия – в средата на 90-те години със страхотния „Кралството”, който най-върлите триеромани имаха възможност да видят отново на голям екран през март, в програмата на 18-ия София Филм Фест… Когато и каквото и да захване – ние ще очакваме с нетърпение следващото „отроче” на Триер, защото е наистина несравним… киноавтор, в абсолютно всяко отношение!

А сега ви предлагаме три клипа от нецензурираната версия на „Нимфоманка”, която все още не сме виждали в България. Имайте предвид, че един от тях е с порнографски характер и е  абсолютно неподходящ за гледане в работна обстановка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Как изтънчено и кротко си седяха и чакаха с часове да си го получат ….
    И съспенсът какво може да стане и дали ще стане нещо с детето ….
    И като си го получаваше – как си го получаваше само ….и наистина ….

    Пропастта над която се надвесваме – всеки път като ни се прииска да направим точно това, което ни се иска да направим …. и напрежението – ежедневно – в този така нерешен и нерешим въпрос …. да се катурнем ли презглава надолу – или да си стърчим на самия край на скалата ….

  2. https://www.youtube.com/watch?v=VijlYkLFdAk

    Интрото е чудовищно :D, обаче се сещам като го гледам, че ми липсват „водните“ му сцени :(. Иначе почти нищо не помня от сериалчето (демонски деца, огромни тумори(?)), освен че беше евтинийка и и държеше чат-пат в напрежение. Danish scum!