След Венеция равносметката сочи, че един от важните филми, показани на фестивала, е италиано-американската продукция „Hungry Hearts” на режисьора Саверио Костанцо. И Алба Рорвахер, и Адам Драйвър бяха удостоени с награди – съответно за най-добра актриса и най-добър актьор. Филмът беше показан и в Торонто, където Драйвър представи още два филма със свое участие – „While Were Young” и „This is Where I Leave You”.

В „Hungry Hearts” напрежението и драматичните акценти са съчетани умело и филмът определено ще бъде предизвикателство за публиката, поне според специалистите, които вече са имали шанса да го видят. В клиповете, които представяме, също се усеща нещо много повече от една любовна семейна история…

Джуд и Мина се срещат в Ню Йорк, влюбват се, женят се и им се ражда дете. И тогава нещата се променят, защото се оказва, че не са единодушни за начина, по който трябва да бъде гледано малкото ново същество. Филмът е решен в мрачни полутонове и напомня до известна степен на психологически хорър. При такова „обещание” няма как да не изпитаме желание да видим с очите си как двамата актьори са спечелили овациите на журито във Венеция.

Алба Рорвахер и Адам Драйвър

Подробности относно разпространението на „Hungry Hearts” все още липсват, с изключение на две сигурни фестивални дати – 24 септември в Рио де Жанейро и 14 октомври в Лондон.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *