Вече няколко пъти сме писали за „The Humbling” – новия съвместен проект на Бари Левинсън и Ал Пачино, екранизация на късния роман на Филип Рот за застаряващ актьор, който започва връзка с доста по-млада жена. Една от любопитните подробности за проекта е, че романът се счита от критиците за една от най-слабите му книги в иначе впечатляваща му, дълга кариера. Ние не сме го чели и след като Пачино и Левинсън са преценили, че става за основа на филма, ние ще им се доверим без притеснения.

Сега, покрай предстоящата премиера виждаме и първите снимки от филма, на които са доста от по-главните герои, но разбира се, Пачино е основната атракция и присъства на повечето. Не научаваме кой знае какво нито за атмосферата, нито за действащите лица, но със сигурност скоро ще има и трейлър, така че ослушвайте се за още поне една новина за филма.

Ал Пачно

Режисьор на „The Humbling” е Бари Левинсън, сценарият е адаптация по едноименния роман на Филип Рот, а в главните роли са Ал Пачино, Грета Гъруиг, Даян Уест, Кира Седжуик, Дан Хедая, Манди Патинкин и Чарлс Гродин.

Премиерата на „The Humbling” ще е в края на месеца на фестивала във Венеция, а септември ще е част от „Special Presentations” секцията на фестивала в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *