Когато ви представихме първия трейлър на филма, споделихме, че „Leprechaun” (както и множеството му продължения) никога не е бил „нашият” филм, но имаме намерение да хвърлим едно око на продуцирания от WWE Studios и Lionsgate, доста по-мрачен и сериозен рестарт на поредицата „Leprechaun: Origins”.

Другото, което споделихме, беше разочарованието ни от това, че не видяхме как ще изглежда самият Леприкон, в чиято роля влиза кеч звездата Дилан „Hornswoggle” Постл, който замества „големия” (pun intended) Уорик Дейвис. E, сега този недостатък е поправен с един нов трейлър, който е почти същият като предишния, но все пак има нови кадри, сред които няколко (мили)секунди с леприкона. Също така, получаваме и първата официална снимка, която всъщност ни дава далеч по-добра представа за него. Вижте ги!

Leprechaun: Origins

Честно казано, ако не знаехме, че гледаме реклами на „Leprechaun: Origins”, никога не бихме се сетили, че това… същество е леприконът. Прилича на някакъв извънземен крийчър. Вярно е, че старият вид (може да видите една снимка по-долу за сравнение) е абсолютно нелеп, но очаквахме, че поне някакви външни белези ще бъдат запазени, защото леприконът си е икона и това включва специфичния му вид. Не сме се отказали да гледаме филма, просто сега интересът ни е продиктуван от чистото любопитство да видим какво са направили и дали ще работи на поне едно ниво.

Ето и споменатия поглед към оригиналния леприкон на Дейвис.

оригиналния леприкон на Дейвис

Режисьор на „Leprechaun: Origins” е Зак Липовски, а в ролите са Дилан „Hornswoggle” Постл, Стефани Бенет, Тийч Грант, Брус Блейн, Адам Бойс и др.

Премиерата е 26 август на VOD и 30 септември на Blu-ray.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *