Вече сме с още една голяма крачка по-близо до заветната премиера на меко казано дългоочаквания „Джурасик свят” („Jurassic World”). Вчера беше последният ден от снимачния период на филма и за да ознаменува успешното завършване на снимките, режисьорът Колин Тревъроу зарадва феновете с нова задкулисна снимка със своеобразен динозавърски привкус – кино клапа поставена във вкаменените челюсти на Тиранозавър Рекс.

Малко по-късно към Тревъроу се присъедини и продуцентът Франк Маршъл, но неговият принос към вълнението ни е далеч по-малко, тъй като снимката му е несравнимо по-скучна. На нас ни прилича на част от някакъв „колшийт”.

Като допълнение ви предлагаме още една снимка (този път от самия филм), която излезе в нета преди няколко дни и предлага нов поглед към героя на Крис Прат. Тя също беше разпространена от Колин Тревъроу, придружена с доста забавния текст „Ще се видим следващото лято, Стар Лорд”. Това, разбира се, е закачка с „Пазителите на галактиката”, където Прат изпълнява ролята на Питър Куил, известен още като Стар Лорд.

Крис Прат

А най-накрая вижте едно „бижу”, дело на Джеф Голдблум, който е решил да поукраси снимка от сватба, на която е присъствал преди няколко дни. Огромен е този човек и адски ни е яд, че няма да го видим във филма.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *