Алехандро Гонзалес Иняриту

С изключителен интерес и абсолютно винаги обръщаме внимание на инфо за нови проекти на Алехандро Гонзалес Иняриту. Първо – защото мексиканският режисьор отдавна е доказал колко добър творец е (а „21 грама” намира място след най-добрите филми, които сме гледали) и второ – защото обичаме предизвикателствата. Той няма да направи „обикновен” или „простичък” филм – това е сигурно! Дори фактът, че The Hollywood Reporter характеризира новия му проект като комедия, която не прилича на присъщите му тежки драматургични произведения, малко нещо ни съмнява…

Birdman” ще разказва за бивш актьор, който преди години е бил в ролята на супер-известен супер-герой, а в настоящето се включва в екипа на пиеса на Бродуей, в опит да възвърне част от миналата слава. Всичко се случва „в рамките на три дни, в които актьорът жонглира между семейството и кариерата, с риск да загуби здравия си разум”. Самият Иняриту работи по сценария, заедно със съавторите си от „Biutiful” Никола Джакобон, Армандо Бо и драматурга Александър Динеларис.

Очакването е проектът да бъде готов за начало на снимки през март. Което съвсем не дава отговор на въпроса какво се случва с потенциалния филм „The Revenant”, нито с другия проекто-проект, очакващ реализация – „The Flim Flam Man”… Може да е чиста проба инсинуативно-подсъзнателна мисъл, ама я си представете дали не би му отивала на Шон Пен например, главната роля в този „Birdman”?! Узнаем ли нещо ново, бъдете сигурни, че ще получите веднага информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *