Отдавна не сме се занимавали с DreamWorks Animation, но вече след Comic Con, където се появиха доста звезди на среща с публиката, просто е време да обърнем внимание на „The Penguins of Madagascar” с шантавите Скипър, Ковалски, Рико и Редника, с които малчуганите добре се забавляваха в „Мадагаскар” и продълженията му.

http://www.youtube.com/watch?v=N-SElhktQF0

Най-успешният супер-ход на DreamWorks е фактът, че са „цанили” не кого да е, а самия Джон Малкович да говори като злодейския октопод, доктор Октавиус или както го наричат всички Дейв, а също и един от най-най-горещите и търсени актьори в момента – Бенедикт Къмбърбач, който пък е дал гласа си на агент Секретен – вълкът-водач на организацията за защита на животните „Северен вятър”.

Видяхте вече как се справят пингвините със ситуации, които не са им по вкуса – просто из-скачат от тях. А ето и малка част от контакта им със злодея, който е неспасяемо чаровен, въпреки дяволитата смес, с която иска да прави разни лоши и необратими неща…

Безсмислено е да сипем суперлативи за Малкович, нали? Той просто си излъчва перфектност, където и да го поставят, каквото и да сътвори. В гласовия екип на „The Penguins of Madagascar” участват още Питър Стормаре, Анет Махендру, Анди Рихтер, Том Макграт, Крис Милър и Кристофър Найтс. А Къмбърбач продължава да обогатява периметъра на актьорските си ангажименти – знаем, че се справи прекрасно с дракона на Питър Джаксън, а този път самият той твърди, че му е било много забавно да влезе във вълчата кожа – и заедно с пингвините да попречи на злото да превземе света.

Шпионажът им е в кръвта на веселяците в раирани костюми, които можете да видите как гордо се „сливат” с пейзажа на официалния си постер.

плакат

Режисьори на „The Penguins of Madagascar” са Ерик Дарнел („Мадагаскар 3”) и Сймън Дж.Смит („Bee Movie”); премиерата на филма е предвидена за 26 ноември.И тъй като предположихме, че ще ви бъде забавно –  предлагаме на вашето внимание и първото интервю на Къмби за Comic Con, или поне така се фукат от MTV.

http://www.youtube.com/watch?v=NX7RWCdxxtQ

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Абсолютно, фейспалми с пипалото. И как октоподЧЕ бе, тва са злодейските слуги, виж кво лошо гледат. 😀
    На добрите анимации просто се разбивам.

  2. Точно така, не може да гледаме отвисоко на подобни „зли гадове“. 🙂 🙂
    А пингвините са ми мега-любими още от първия Мадагаскар – дано се е получил този филм.