Само десетина дни след като видяхме първия тийзър на създадения по едноименния роман на Джо ХилHorns” („Рога”) на Александър Ажа, получаваме и пълния трейлър, пристигащ директно от Comic-Con, където беше представен лично от звездата на филма Даниъл Радклиф. Между другото, той се оказа дебютант за „The Con”, което е изненадващо, защото едва ли е имало по-подходящо място, където да се рекламират предстоящите филми от поредицата „Хари Потър” и където магьосническите нърдове да си размахват пръчките.

Но както и да е, това не е чак толкова важно, да се върнем към трейлъра. Очаквано, той предлага всичко това, което му липсваше на тийзъра – разкрива доста подробности за сюжета и дава много добра представа за цялостния тон на филма. Вижте.

Изглежда доста странно и като история, и като стил, което за нас е плюс. За пореден път това, което ни притеснява най-много, е Радклиф. Въпреки че той получава доста хвалби за изпълнението си – виждаме, че и в самия трейлър са вмъкнати подобни – ние продължаваме да не сме убедени, че той е най-подходящият избор за ролята и ще си запазим правото да се съмняваме в конкретните му актьорски изяви, докато не изгледаме филма. Струва ни се, че той или много ще ни хареса, или ще ни разочарова тотално – не очакваме средно положение.

Сега ви предлагаме да видите и два нови постера.

плакат

плакат

Horns” разказва за 26-годишен младеж, обвинен в изнасилването и убийството на приятелката си, който се събужда и открива, че му растат рога. Тези рога обаче не са обикновени (ако това въобще може да се каже за човешки рога) и му дават специалната способност да кара хората да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Режисьор е Александър Ажа („Високо напрежение”, „Очи на скалите”, „Огледала” и „Пираня”), сценарият е дело на Кийт Бънин („In Treatment”), а Джо Хил е изпълнителен продуцент. В ролите, освен Даниъл Радклиф, ще видим Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън, Дейвид Морз, Джеймс Ремар, Кели Гарнър и др.

Премиерата е 31 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *