Обещанията са, че първият трейлър от очакваната библейска епика на Ридли СкотExodus: Gods and Kings” ще дебютира следващата седмица пред „Зората на планетата на маймуните”, а дотогава Fox са решили да ни подгреят с нов снимков поглед, който ние приветстваме горещо, тъй като до момента сме виждали само една-единствена официална снимка от филма.

На снимките наравно с Крисчън Бейл като Моисей – както вероятно знаете, „Exodus: Gods and Kings” ще разкаже изключително популярната история на Моисей и извеждането на евреите от Египет – виждаме и Джоел Еджертън като Рамзес, великата Сигорни Уивър като неговата майка Туя, както и Арън Пол и Бен Кингсли като Исус Навин и баща му. Вижте.

Бейл

Джоел Еджертън

Крисчън Бейл

Ридли Скот и Сигорни Уивър

Няма никакво съмнение, че подобно на всички филми на Ридли Скот, във визуално отношение „Exodus: Gods and Kings” ще изглежда повече от прекрасно. Въпросът е дали ще ни предложи нещо качествено откъм сюжет и герои или само ще предъвкваме добре познатата история. По въпроса за нейната дълбочина, Скот споделя:

„Предполагам, че не съм внимавал много в неделното училище. Толкова много неща съм забравил. Това е чудесна човешка история за промяна. Поставя огромни въпроси. Отнасяш се към нея с огромен респект.”

Крисчън Бейл пък добавя няколко думи за Моисей:

„Той е един от най-впечатляващите герои, които съм изучавал. Ахил е описан като най-страстния човек, но аз мисля, че Моисей не му отстъпва с нищо.”

Абе, и двамата нищо не казват, ама явно са открили нещо в историята, което ги вълнува. Стискаме палци да им се получат нещата. Повече ще можем да коментираме, след като видим трейлъра.

Режисьор на „Exodus” е Ридли Скот, а в ролите са Крисчън Бейл, Джоел Еджертън, Арън Пол, Джон Туртуро, Сигорни Уивър, Голшифтех Фарахани и Бен Кингсли.

Премиерата е предвидена за 12 декември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Страхотна е Сигорни, наистина! Ама байгънясахме от тея евреи вече! 🙂