The Drop” е от филмите, които нямат нужда от никаква реклама, за да бъдат сред най-очакваните заглавия за годината – необходимо е единствено да знаем, че става въпрос за новия проект на режисьора Михаел Роскам („Bullhead”), по сценарий е на Денис Лихейн,  по чиито произведения са създадени „Реката на тайните”, „Жертва на спасение” и „Злокобен остров”, и е с участието на Том Харди и вече покойния Джеймс Гандолфини.

Въпреки това няма как да пропуснем да отбележим по-големите му рекламни ъпдейти, които само циментират позицията на филма като „must see”. Вече видяхме една чудесна реклама, а сега е ред и на новия международен трейлър, който по наше мнение е още по-добър. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=SgFTn9mK6rI

Изглежда като класическа „криминална врътка”, но запознати споделят, че Михаел Роскам и Денис Лихейн са вкарали достатъчно туистове, за да държат зрителите в неведение и напрежение през цялото време. Но така и така, сюжетните изненади не са сред топ причините, заради които искаме да гледаме филма – силните му страни са други.

Вижте и няколко нови снимки и един UK постер.

The Drop

The Drop

The Drop

The Drop

The Drop

The Drop

The Drop

Още веднъж, режисьор на „The Drop” е Михаел Роскам, а сценарият е дело на Денис Лихейн. В ролите са Том Харди, Джеймс Гандолфини, Нуми Рапас, Матиас Схонартс, Джон Ортис, Ан Дауд  и др.

Премиерата е 12 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. @Данаил Найденов
    Евентуално на „Александра“, ама нали знаеш с тези филми как е. Има шанс обаче да го видимна някой фест.

    Точка, гледай го. 🙂