След като целият свят се е фокусирал в Бразилия, може би именно сега е моментът да обърнем внимание на Едгар Рамирес и новия филм с негово участие „The Liberator” на режисьора Алберто Арвело сценариста Тимъти Дж. Секстън („Children Of Men”).

В центъра основата на „The Liberator” са биографични данни, свързани с легендарния латиноамерикански революционер, генерал и политик Симон Боливар, който е в основата на бунтовните движения в родината му Венецуела, а впоследствие създава верижна реакция към Колумбия, Панама, Еквадор, Перу и Боливия и спомага за установяване на демократични правителства, отхвърлящи испанската монархична хегемония в средата на 19 век в Латинска Америка.

Очевидно не са пестени средства за тази „историческа” продукция, но от трейлъра оставаме с впечатление, че нещо ни липсва – не ни е достатъчно да гледаме героични битки и сълзливи латино-любовни истории на кино, нужно е да има „подплата”. Надяваме се, че този трейлър е само рекламно-съблазняващ, а филмът ще предложи повече съдържание.

Още веднъж, режисьор на „The Liberator” е Алберто Арвело. Партньори на Едгар Рамирес в актьорските задачи са Мария Валверде, Хуана Коста, Дани Хюстън и Айвън Реон (познат от „Игра на тронове”). Премиерата на филма беше миналата година на свръхпрестижния фестивал в Торонто и ще може да бъде видян на кино във Венецуела през юни. За Щатите все още няма обявена дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много красиво изглежда, какво мрънкаш? Може би се дразниш, че напомня доста на Малик. :р Ще се гледа!