Френския канадец Филип Фалардьо („Monsieur Lazhar”) режисира драматична история, в която поверява роля на вечно-променящата се Рийз Уидърспун. Помним как тя получи Оскар за „Walk The Line”, очакваме да я видим в „Wild” на режисьора на „Dallas Buyers Club” Жан-Марк Вале, а от трейлъра на „The Good Lie” оставаме с впечатление, че тя отново ще се справи вдъхновяващо с ролята си.

The Good Lie” е продуциран от Рон Хауърд и Брайън Грейзър и вдъхновен от действителната история на няколко бежанци от Судан, които по щастливо стечение на обстоятелствата успяват да намерят „шанс” „под крилото” на свободолюбива и състрадателна американка.

Трейлърът е направен по всички закони за събуждане на чувството за съучастничество, но преди да упрекнем създателите на филма в клиширан подход, ще изчакаме да видим малко повече. Макар че такъв тип филми обикновено не залагат на „разгърната” рекламна кампания с много видео-откъси – най-вече се разчита на трогателния сюжет и онеправданите жители на някой край на света, в случая – Африка.

Много ни се ще да видим крайния резултат, дори само заради Уидърспун, която е момиче-огън и си я харесваме. „The Good Lie” ще трябва да се появи на екран на 3 октомври 2014. Подобна премиерна дата създава и вероятност да го „завъртят” в наградните спекулации към края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *