Марк Уолбърг

Повече от половин година измина откакто ви съобщихме за 65-милионния игрален проект (всъщност микс между игрален филм и CGI) на гениалния кретен Сет МакФарлън – отговорен за класики от рода на „Family Guy” и „American Dad” – озаглавен „Ted”, който разказва за 33-годишен мъж, чието мече на име Тед оживява в резултат на сбъднато от детството желание и това създава сериозни проблеми в романтичната му връзка.

Информацията, че МакФарлън ще бъде гласът на мечето, което ще бъде изцяло компютърно генериран образ – не знаем защо, но изцяло аниматронният и абсолютно уникален Теди от „Изкуствен интелект” не ни излиза от главата и сме на мнение, че подобно нещо би било идеален вариант за филма, но кой ни пита – никога не е била под съмнение. Това, около което се спекулираше обаче, бе кой актьор ще изпълни ролята на 33-годишния мъж.

Няколко високопрофилни имена от ранга на Сет Роугън и Марк Уолбърг бяха спрягани за ролята, но нямаше нищо конкретно по въпроса. Сега обаче, от  Deadline и Variety потвърждават, че Марк Уолбърг е точният човек и окончателното подписване на договор е въпрос само на доизглаждане на условията.

Напоследък Марк Уолбърг не ни радва особено, но знаем, че той има и страхотни попадения и не ни остава нищо друго, освен да се надяваме, че в тази кретения, включваща „расист хомосексуалист, жена обсебена от желанието да говори за мъже бръснещи си задника и евреин правещ антисемитски забележки – с други думи типичната МакФарлънска история – той отново ще намери себе си.

Както казахме и миналия път, очакващите, като нас, да видят пълнометражен кино филм „Family Guy”, ще трябва да почакат още малко и не ни остава нищо друго, освен да си зяпаме редовните епизоди и от време на време да припалваме DVD-тата с абсолютните дебилии „Blue Harvest” и „Something, Something, Something, Dark Side”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *