След личното ни разочарование от „Да разлаем съседите” (както и в светлината на рекламата на „От глупав, по-глупав 2”), поглеждаме с надежда към първия трейлър на най-новия филм на Сет Роугън и Джеймс Франко The Interview”, който се надяваме да оправи комедийния ни вкус. Концепцията на филма звучи безумно, така че смятаме, че има шансове.

Дейв Скайларк (Франко) и неговият продуцент Арън Рапопорт (Роугън) са начело на таблоидно телевизионното предаване на име „Skylark Tonight”. Те откриват че Ким Чен Ун е фен на шоуто им и възползвайки се от този факт, успяват да си осигурят интервю с него, като надеждите им са по този начин да се легитимират като журналисти. Плановете им обаче се променят из основи, когато от ЦРУ се свързват с тях и ги вербуват за задача, за която едва ли има по-неподходящи хора – те трябва да отидат до Пхенян и да убият Ким Чен Ун.

Очевидно е, че това е тийзър и вероятно повече простотии ще видим в пълния трейлър, но сме изненадани колко „straight” го раздават двамата кретени. Може би този път ще видим класическа шпионска пародия (с лек политически привкус) и геговете им ще бъдат повече в стила на жанра, а няма да са като обичайните им простотии – или поне не в такава голяма степен. Чудим се и дали ще има появи на някой от останалите дебили от групата или след актьорската „оргия” в „Това е краят” ще си вземем почивка от някои от тях.

Ето и приятно изглеждащия (по комунистически) първи постер.

плакат

Сценаристи и режисьори на „The Interview” са Сет Роугън и Еван Голдбърг, а в ролите са Джеймс Франко, Сет Роугън, Рандал Парк, Лизи Каплан, Диана Банг, Тимъти Симънс и др.

Премиерата е 10 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Принципно много харесвам Роугън, но „Съседите“ ме остави абсолютно равнодушен. Надявам се вкъщи с компания да е по-добър.