Създаденият по романа на Патриша Хайсмит режисьорски дебют на сценариста на „Drive: Живот на скорост” Хосеин АминиThe Two Faces of January” („Двете лица на януари”) вече има премиерна дата за Америка и по този повод в интернет се появи нов трейлър.

Филмът е с участието на Виго Мортенсен,Оскар Айзък и Кирстен Дънст и разказва за млада американска двойка, която по време на ваканция в Гърция се забърква в убийство и е принудена да разчита на помощта на млад екскурзовод.

http://www.youtube.com/watch?v=7Y7UfOfH3ZU

Лично според нас, този трейлър е по-добър от първия, който видяхме през февруари (покрай премиерата на филма на Берлинале), но за съжаление, и той не успява да ни ентусиазира особено. На всичкото отгоре и отзивите, които получава филмът, не са много положителни, така че не възлагаме големи надежди, въпреки че в началото ни се искаше.

Като допълнение, предлагаме ви да видите и един телевизионен спот, клип, три „character” постери, както и един куп снимки.

плакат Виго

плакат Кирстен Дънст

плакат Оскар

Режисьор на „Two Faces of January” е Хосеин Амини, а в ролите са Виго Мортенсен, Кирстен Дънст, Оскар Айзък, Дейзи Биван и други.

Премиерата е 26 септември, а от 28 август може да бъде видян на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments