Marvel са абсолютно наясно, че за тези, които не са супер почитатели на комиксите (като цяло и конкретно на този, върху който стъпва филма), „Пазители на галактиката” няма да е очевиден избор това лято, затова не разчитат той да се „продаде” от само себе си, а са запретнали ръкави и ни бомбардират със солидно количество рекламни материали.

Най-новата им атака е под формата на международен трейлър, който ни запознава със земния произход на Питър Куил и като цяло дава най-добрата  представа за историята до момента (има известна логика в това, че по света комикса не е чак толкова популярен, колкото в САЩ). Също така той изоставя ретро рок парчетата от предишните трейлъри и ги заменя с класическа епична трейлърска музика, но без да жертва хумора.

Нашето лично мение, че това е най-добрият трейлър до момента, но вие преценете сами за себе си. А след като го изгледате, хвърлете око и на малко допълнителни реклами – два телевизионни спота, както и четири „charckter” и няколко интересни „фенмейд” постери.

Трейлър:

ТВ спотове:

Плакати

„Фенмейд” плакати

В „Guardians of the Galaxy” безочливият авантюрист Питър Куил става обект на неуморно преследване от страна на ловци на глави, след като открадва мистериозно кълбо, търсено от Ронан – могъщ злодей с амбиции, които заплашват вселената. За да избегне упорития Ронан, Куил е принуден да обедини сили с четирима много различни аутсайдери: Рокет, размахващ оръжие енот, Груут, приличащ на дърво хуманоид, смъртоносната и загадъчна Гамора и търсещия отмъщение Дракс. Когато Куил открива истинската сила на кълбото и опасността, която представлява за космоса, той трябва да направи всичко възможно, за да обедини разпасаните си съперници в един отчаян отпор, от който зависи съдбата на галактиката.

Режисьор на „Пазители на галактиката” („Guardians of the Galaxy”) е Джеймс Гън („Sliter”, „Super”), а в ролите са Крис Прат (Питър Куил/Star-Lord), Зоуи Салдана (Гамора), Дейвид Батиста (Дракс Унищожителят), Брадли Купър (Рокет), Вин Дизел (Груут), Лий Пейс (Ронан/Ronan the Accuser), Бенисио дел Торо (The Collector), Джимон Хонсу (Корат), Майкъл Рукър (Йонду), Карън Гилън (Небюла), Джон С. Райли (Роман Дей), Глен Клоуз (Раел), Питър Серафинович (офицер) и др.

Българската премиера е 8 август 2014.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments