След кратка (доколкото чуваме) качествена забежка с „Joe” на Дейвид Гордън Грийн, време е Никълъс Кейдж да се завърне към това, което прави най-добре последните десетина години – да участва в тотални брадви.

Най-новата му изцепка се нарича „Left Behind” и представлява нова екранизация (предишната е от 2000-та година) по първата книга от едноименната поредицата на Тим Лахей и Джери Б. Дженкинс (излизала на български под заглавието „Оставените”), боравеща с християнската тема за „The Rapture” – моментът преди апокалипсиса, в който всички вярващи са взети в небесата, а „ужасните” неверници са оставени на Земята да си понесат последиците.

Кейдж е в ролята на пилота Рейфърд Стийл, който – след настъпването на мистериозното изчезване – трябва да открие семейството си и да намери отговори на десетките надвиснали въпроси…

А, леле! Изглежда ужасно, но още по-ужасни са глупостите, за които се приказва в книгите, на които е базиран филмът – хвърлихме едно бързо око и да ви кажем, че направо ни се зави свят от тъпотии. Просто не е истина за каква псевдо-духовност и долна евтиния става въпрос. Жалко, че легендарният каскадьор и режисьор на „Дървото на ДжошуаВик Армстронг е избрал подобен проект да се завърне зад камерата.

Ако ви се гледа подобно нещо, по-добре дайте шанс на сериала на НВО и Деймън Линделоф „The Leftovers”, който борави със същата тема.

Вижте и новият ужасяващ плакат, както и стария тийзър, включващ името на напусналата проекта Ашли Тисдейл.

плакат

плакат

Освен Никълъс Кейдж в „Left Behind” участват още Чад Майкъл Мъри, Лиа Томпсън, Ники Уелан, Каси Томпсън, Джордън Спаркс, Уилям Рагсдейл и др.

Премиерата е 3 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Този Никалъс сигурно е закъсал за пари и се снима в кво му падне

  2. Тъкмо взеха да го хвалят за „Joe“. :p Дано скоро да видим матюмаконъховска промяна.