Много накратко: само два дни след появата на първите снимки на главните герои на предстоящата анимация  на Disney „Big Hero 6”, получаваме и първия тийзър трейлър.

Big Hero 6” е екранизация на едноименния комикс на Marvel и разказва за приключенията на младия майстор на роботи Хиро Хамада и неговия верен другар БайМакс. Вижте ги в действие.

Не знаем за вас, но на нас филмчето ни изглежда доста обещаващо – двамата главни герои са супер-симпатични, а анимацията е на повече от отлично ниво и като стил, и чисто технически. В очакване сме да видим истински трейлър, който да ни запознае с повече подробности за сюжета и останалите герои, но спокойно можем да кажем, че дори и на този етап, „Big Hero 6” определено се класира сред филмите, които очакваме с интерес.

Вижте и първия постер, както и най-общия сюжет.

плакат

Вундеркиндът и майстор на роботи Хиро Хамада се озовава в центъра на криминален заговор, заплашващ да унищожи високо-технологичния град Сан Франсокио. Заедно с най-верния си другар – робота БайМакс – и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, Хиро се отправя на мисия да спаси града.

Режисьори на „Big Hero 6” са Дон Хол („Мечо Пух”) и Крис Уилямс („Гръм”), а в оригинал ролите озвучават Т. Дж. Милър, Мая Рудолф, Джейми Чънг и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments