С учудване открихме, че досега единствения път, в който сме писали за Marvel-ската анимация „Big Hero 6” на Disney, е преди близо година, когато представихме новина за предстоящите проекти на Disney и Pixar. Не че от тогава е имало нещо чак толкова важно или интересно за отразяване, но все пак имаше концептуални снимки и дори първи (видео) кадри, които трябваше да сме отразили, защото филмът ни звучи доста любопитно. Това обаче са си наши „терзания”, които едва ли ви интересуват, затова ще го даваме по същество.

Disney представиха три нови снимки от предстоящата си анимация „Big Hero 6”, която е екранизация на едноименния комикс на Marvel за вундеркинда и майстор на роботи Хиро Хамада, който се озовава в центъра на криминален заговор, заплашващ да унищожи високо-технологичния град Сан Франсокио. Заедно с най-верния си другар – робота БайМакс – и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, Хиро се отправя на мисия да спаси града.

Цялостният стил и двамата ни герои изглеждат готини, така че ще продължаваме да следим филма отблизо. Предвид това, че напоследък Disney са в подем, имаме високи очаквания.

Като допълнение към снимките, предлагаме ви да видите и концептуалните рисунки и първите видео кадри от филма, за които споменахме по-горе.

Режисьори на „Big Hero 6” са Дон Хол („Мечо Пух”) и Крис Уилямс („Гръм”), а в оригинал ролите озвучават Т. Дж. Милър, Мая Рудолф, Джейми Чънг и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. От друга страна тая анимация пък ми хареса 😀