След няколко официални снимки, синопсис и представяне на по-главните герои – все пак е сериал, очаква се да се появяват нови и нови – най-накрая получаваме и два трейлъра на „Gotham” на Fox. Първо беше тийзърът от почти минута, но докато се наканим да напишем тази новина се появи и малко по-дългият вариант. Предполагаме, че дори и да не сте чели предишните ни новини по темата, пак се досещате за какво става дума в сериал, който се казва „Gotham”, така че направо вижте двата трейлъра, без излишни обяснения и размотавания.

http://www.youtube.com/watch?v=KNvd-3vzlPk

За съжаление, почти не виждаме любимия ни Шон Пъртуи – не само че няма реплики, но и близък план няма и ако не знаехме, че участва, вероятно въобще нямаше да го забележим. За сметка на това, Селина Кайл изглежда чудесно като бъдещата Жена-котка, а Бен Макензи е просто роден за ролята на ченге и нищо чудно, че напоследък все такива играе. Дали обаче ще се справи с ролята на Джим Гордън, ще разберем чак есента.

Харесва ни, че трейлърите изглеждат достатъчно мрачно за Готъм – все пак не става дума за град, който не сме чували и виждали досега. И с население предимно от психопати, които само чакат повод да сложат маска и наметало и да си изберат страна, определено има потенциал за приятно сериалче. От друга страна, така наречените „production values” може да са прилични, но едва ли ще са от най-високите, а и докато не гледаме няколко епизода, няма как да знаем какви точно ги е забъркал Бруно Хелър и дали „Gotham” ще е достатъчно интересен, за да се пребори със сериозната конкуренция сред ТВ сериалите.

Gotham” все още няма официална премиерна дата, но се очаква по някое време тази есен. Шоурънър е Бруно Хелър („Менталистът”, „Рим”), а в главните роли ще видим Бен Макензи, Донал Лоуг, Джейда Пинкет Смит, Шон Пъртуи, Дейвид Мазуз, Камрен Бикондова, Забрина Гевара, Ерин Ричардс, Робин Лорд Тейлър, Сара Пакстън, Клеър Фоли, Кори Майкъл Смит и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. „Долнопробно.“ икзакли!

    Ще ми е забавно да гледам Бен Макензи като Гордън де. Още от The O.C го следя тоя Ръсел Кроу-wanna be. 🙂

  2. На мен пък ми изглежда обещаващо. Харесвам origin stories стига да са добре направени. Може би за die hard феновете на Батман и всичко около него ще бъде разочарование, но за такива, гледали само филмите и не взимащи ги много на сериозно, сериалът ще е интересен.

  3. кино оператион изпуснали сте WTF of the week в заглавието, моля поправете се