Очаквахме, че по това време ще сме гледали повечко реклами (във всичките им измерения) на „Трансформърс: Ера на изтребление”, но случаят не е такъв, а дори и малкото, които видяхме, общо взето показваха едни и същи кадри и не разкриваха нищо по-конкретно от сюжета. Вярно е, че що се отнася до историята, досега всички филми от поредицата следваха този модел (чак в по-късен етап получавахме някаква по-сериозна информация), но ни се струва, че при тях бяхме подплатени с повечко реклами, при това разпространени на по-малки интервали от време.

Всичко това обаче вече няма никакво значение, защото Paramount вчера най-накрая разпространиха нов трейлър на филма, който разкрива важни подробности за централния конфликт и историята като цяло и предлага тонове нови кадри с железен млат и експлозии, защото на кой всъщност му пука за „сюжета”, когато става въпрос за „Трансформърс”? Така че набримчете колоните и натиснете плей.

С риск да се повторим, очевидно е, че „Трансформърс: Ера на изтребление” ще предложи още от същото и тези, които не харесват филмите от поредицата, трябва да стоят далеч и от този. Лично ние нямаме нищо против малко безсмислен железен млат и ще хвърлим едно око на филма, но се надяваме хуморът да е малко по-обран.

Като допълнение, вижте най-новите постери и две стари промота, представящи участието на „Imagine Dragons” в саундтрака на филма. Не че харесваме групата, но слава богу, че този път решиха да ни спестят песента (ако питате нас тя е една и съща и в трите филма) на „Linkin Park”.

плакат

плакат

http://www.youtube.com/watch?v=2R1e7STypu0

http://www.youtube.com/watch?v=0desLLJzNn4

Последно, ето и три нови снимки.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Нов триумф на тъпотата! Този го виждам да мине 2-та милиарда. Доста народ се трудят усилено последните години да довършат това, което Лукас започна и твърдо да посеят тъпотата като основна ценност и идея в киното. И определено успяват. А Майкъл Бей много добре умее да бере тия плодове.