Шредър

Paramount разпространиха нов тийзър трейлър на предстоящия „Teenage Mutant Ninja Turtles” („Костенурките нинджа”) на Джонатан Либесман и Майкъл Бей, който в по-голямата си част е абсолютно същият като първия, който видяхме в края на март, като единствената разлика са десетина секунди в средата, в които виждаме представяне на четиримата ни герои, малко екшън и най-важното, кратко тийзване на учителя Сплинтър и на жестоко изглеждащия Шредър (Шрьодер).

Като допълнение към трейлъра ви предлагаме да видите и един вече старичък телевизионен спот, който не сме ви представили до момента, и който предлага един доста по-добър поглед към Сплинтър, както и няколко нови снимки, сред които и първия официален кадър на героя на Уил Арнет Върнън Фенуик.

Ninja Turtles

Меган Фокс

Градът се нуждае от герои. Мрак се е спуснал над Ню Йорк, а Шредър и неговите зли подчинени „The Foot Clan” са хванали всичко в железен юмрук – от полицията до политиците. Бъдещето е мрачно, докато четири нетипични братя не излизат от каналите и не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Костенурките трябва да работят с безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл и нейния оператор Върн Фенуик, за да спасят града и да разкрият диаболичния план на Шредър.

Режисьор на „ Teenage Mutant Ninja Turtles” е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. В ролите са Меган Фокс, Уилям Фикнър, Уил Арнет, Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо).

Премиерата е 8 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Сетих се на кого ми напомнят костенурската визия & физиономии,
    а и пак семейна екшън комедия –
    „Пришълци на тавана“ (2009) „Aliens in the Attic“ 😀