След като последният удължен трейлър на „Edge of Tomorrow” на Дъг Лаймън успя да ни понадъха със здрав екшън (и с обещание за още по-мащабен такъв) у нас започна да се появява надежда, че въпреки първоначалните незадоволителни реклами, филмът няма да е пълна трагедия – надежда, която беше подкрепена и от първите отзиви, които са предимно положителни.

В резултат, в момента си позволяваме лек ентусиазъм (в „квантови” количества) – дотолкова, че да споделим четири клипа от филма, един 5-минутен „B-roll” поглед зад кулисите, както и нова поредица снимки. Не бихме казали, че са нещо много интересно, но вършат работа да ни позанимаят, докато чакаме премиерата, която е „зад ъгъла”.

http://www.youtube.com/watch?v=twIdX5EQiXk

http://www.youtube.com/watch?v=WvfcBhcwQo0

http://www.youtube.com/watch?v=n9udOOpqoAI

http://www.youtube.com/watch?v=vp9P-d2LHgc

В близкото бъдеще безмилостна извънземна раса, наречена „Mimics”, напада Земята, унищожава големите градове и погубва милиони. Няма армия, която може да се противопостави на изключителната им скорост, ужасяваща сила и привидна способност на механизираните „Mimics” бойци – или на техните телепатични командири – да предвиждат бъдещето. Земята има един последен шанс и това е обединена атака на всички човешки войски срещу извънземната заплаха.

Бил Кейдж (Том Круз) е офицер, който никога не е участвал в битка, но е безцеремонно понижен и изпратен – без подготовка и с неподходяща екипировка – на самоубийствена мисия. Кейдж умира минути след началото на битката, но успява да убие „Alpha Mimic”. Шокиращото е, че той се събужда и то в началото на същия ужасяващ ден, принуден да се бие и умре отново… и отново. Директният физически контакт с извънземното е причинил така наречения „time loop” и Кейдж е обречен да изживее жестоката битка безброй пъти.

Но с всеки нов опит, с всяко ново изживяване, Кейдж става по-силен, по-умен и все по-добър войник, който продължава да се бие заедно с Рита Вратаски (Емили Блънт), която държи рекорда за най-много убити извънземни. Кейдж и Рита нападат нашествениците отново и отново и всяка поредна битка им дава шанс завинаги да унищожат врага си и да спасят Земята.

Повече подробности за филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Edge of Tomorrow” е Дъг Лаймън, а в ролите са Том Круз, Емили Блънт, Бил Пакстън, Шарлот Райли и др.

Премиерата е 6 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Добра смесица от „Денят на мормота“ и „Звездни рейнджъри“, но без да се доближава до класата им. Имаше повече екшън от очакваното, което компенсира дупките в неубедителната история. В последния половин час го обръщат на холивудска простотия, а краят е изсмукан от пръстите, но съм доволен въпреки това.

  2. Без да съм го гледал…мисля, че ще е на нивото на Oblivion, който не беше уникален, но си беше добре за кинтите. Ако има готин екшън и ест Том Круз да тича, какво му трябва повече на човек 😀
    п.с. Блънт е секси!

  3. Горе-долу на същото ниво е, но са доста различни филми.

    Печелят точка, че са се опитали да измислят някаква по-интересна история, но като почнеш да я мислиш, не се връзва особено или не я бяха развили достатъчно.

  4. логика може да се търси там: когато убива алфа мимика, всъщност той се превръща в алфа мимик. това обяснява защо рестарта е при него, а не при жертвата му. само че нито той го знае, нито те знаят, че той се е превърнал в алфата.