The Homesman

Първо и най-важно – страшно много харесваме „The Sunset Limited” на уникалния и неуморим Томи Лий Джоунс! Не сме попадали на „The Good Old Boys” от 95-та, а „The Three Burials of Melquiades Estrada” от 2005 ни е „so-so”, но сме сигурни, че новият му режисьорски опит ще бъде повече от вдъхновяващо-впечатляващ.

Филмът носи заглавието „The Homesman” и е създаден по едноименния роман на Глендън Суортаут. И да, както виждате от снимката по-горе и както ще се убедите от първия трейлър, който дебютира наскоро във връзка с предстоящата премиера на филма в Кан, това е уестърн с всички позитиви на жанра.

Джоунс е изпълнител на една от главните роли, а избраница да мери сили с него в другата е Хилъри Суонк. Партнират им един куп звезди, сред които Мерил Стрийп, Джеймс Спейдър, Уилям Фикнър, Тим Блейк Нелсън, Хейли Стайнфелд и Джеси Племънс.

http://www.youtube.com/watch?v=kCFaTffMMeE

Историята ще върне зрителите в средата на 19 век, буквално в Дивия Запад. Една смела бивша учителка се наема да ескортира три жени, които са изгубили разсъдъка си, от Небраска до Айова. Да вървиш на изток в онези времена си е истинско предизвикателство, независимо от това колко безстрашна е Мери Бий Къди. Тя е наясно, че трябва да намери кой да й помогне, и поради липса на по-добра опция, попада на мошеника Джордж Бригс.

Как заедно ще посрещнат индианци, бури и всякакви възможни трудности – това ще стане ясно, след като „The Homesman” се появи във Франция през май. Сега вижте и няколко снимки.

The Homesman

The Homesman

The Homesman

Още веднъж, режисьор на „The Homesman” е Томи Лий Джоунс, който е изпълнител на една от главните роли. Партнират му Хилъри Суонк, Мерил Стрийп, Джеймс Спейдър, Уилям Фикнър, Тим Блейк Нелсън, Хейли Стайнфелд и Джеси Племънс.

Филмът все още няма официална премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Веднага се сещам за „The Proposition“ (който не съм гледал) 😀 И двата ми изглежат като за 7/10, но ако остане време, ще ги гледам. 🙂