Досега не сме имали възможност да пишем за най-новия филм на режисьора на получилия отлични отзиви римейк на „We Are What We AreДжим Микъл, което си е пропуск, тъй като създаденият по романа на Джо Лансдейл („Бряг край мътни води”) драматичен трилър „Cold In July” звучи и изглежда повече от обещаващо.

Филмът разказва за Ричард Дейн – обикновен семеен човек, чиито живот напълно се променя, след като инцидентно застрелва промъкнал се в дома му крадец. Той се оказва син на известен престъпник, който наскоро е освободен от затвора и сега търси отмъщение. Както сами ще се убедите обаче – от първия трейлър на филма по-долу – историята съвсем не е толкова проста и предлага няколко изненадващи обрата.

Определено ни допада и като атмосфера, и като история, и като актьорски изпълнения. Много си падаме по такъв тип драматични трилъри с ретро привкус и имаме огромно желание да видим филма. Пък и както вече стана ясно, отзивите са отлични, което само ни надъхва допълнително.

Като допълнение ви предлагаме да видите и два отлични плаката, които затвърждават приятното ретро усещане от трейлъра.

плакат

плакат

Режисьор на „Cold In July” е Джим Микъл („Stake Land”, „We Are What We Are”), а в ролите са Майкъл К. Хол, Сам Шепърд, Дон Джонсън, Ванеса Шоу, Ник Дамичи и др.

Премиерата е 23 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *