Откакто гледахме „Бързи и яростни 8”, който се постара да направи дори и жена като Чарлийз Терън да не изглежда добре, не сме обръщали внимание на предстоящата стилизирана комиксова екшън-тупалка „Atomic Blonde”. Имахме нужда да мине малко време преди отново да можем да погледнем към новия филм на ужасно красивата и сексапилната Терън с чисто и необременено съзнание, тъй като тя реално е една от основните причини да искаме да го гледаме.

Е, предвид факта, че ако сега ни питате, за какво става дума в „Бързи и яростни 8”, бая ще трябва бая да се напънем за да ви кажем, значи е назряло времето да ви представим последните новости около „Atomic Blonde”, както и да наваксаме с пропуснатото. Предлагаме на вниманието ви два клипа, единият от които представя част от доста очакваната сексуално заредена завера между Терън и също толкова хубавата София Бутела, няколко телевизионни спота и един постер. Вижте ги.

Клипове

ТВ спотове

https://www.youtube.com/watch?v=0fkt-UUKvTI

https://www.youtube.com/watch?v=KKF0VwK4Lfs

https://www.youtube.com/watch?v=9zHpOnJZsTE

https://www.youtube.com/watch?v=enZgQkzIPmw

Припомняме, че „Atomic Blonde” на Дейвид Лийч е създаден по комикса „The Coldest City” на Антъни Джонстън и Сам Харт, разказващ за най-смъртоносния агент на MI6 Лорейн Броутън. Действието се развива в Берлин в края на 80-те години на ХХ в., където Броутън трябва да разбие безскрупулна група за шпионаж, която поради неизвестни причини е убила агент под прикритие.

Повече подробности за сюжета може да откриете в по-подробния синопсис, а след него може да видите и най-новия постер.

Ноември 1989. Комунизмът се руши, скоро ще падне и Берлинската стена. Но преди да се случи това трябва да бъде разрешена още една загадка. Преди две седмици агент под прикритие от MI6 е убит в Берлин. Той е пренасял информация, предоставена му в Източния блок – списък с всички агенти и шпиони, които работят в Берлин, независимо от това коя страна ги е вербувала. Подобен списък обаче не е открит у него след смъртта му. Време е Лорейн Броутън, опитен шпионин без връзки с Берлин, да се заеме с тази „бомба със закъснител”, като в историята не липсват акценти върху обществените вълнения, контра-шпионажа, отстъпление накриво и тайни покушения – и всичко това се случва, за да бъде открит въпросният ценен списък и да бъдат спасени британските агенти, включени в него…

плакат

Режисьор на „Atomic Blonde” е Дейвид Лийч („Джон Уик” и предстоящия „Deadpool 2”), по сценарий на Кърт Джонстад. В ролите ще видим Чарлийз Терън, Джеймс Макавой, Тоби Джоунс, Еди Марсан, София Бутела, Джон Гудман и други.

Премиерата на 28 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *