Нетърпеливи сме за поредната Кан-ска селекция – и ето, че имаме възможност за поглед към новия филм на Оливие Асаяс, който ще се състезава за „Златната палма” през 2014 година. Вярно, става дума само за снимки, но все пак на тях е любимата ни Жулиет Бинош – и това е повече от достатъчно, за да стискаме палци на филма.

Clouds Of Sils Maria” е по сценарий на режисьора и разказва за актриса на средна възраст, която решава да участва в нова версия на пиесата, която я е направила известна преди години. В сегашно време на нея ще й се наложи да поеме водещата роля на по-възрастната дама в сюжета, но срещата й с младата актриса (Клои Грейс Морец), която ще се превъплъти в нейната предишна роля, променя много неща в живота на всички героини. Дамата на Бинош, придружена от нейната вярна асистентка (Кристен Стюарт), се оттегля в швейцарския град Силс Мария.

Няма да крием – ще се зарадваме много повече на трейлър, от който да се досетим какво е изплашило толкова по-възрастната актриса. И отново да кажем – за Бинош няма тайни в актьорската професия, и съвсем спокойно би могла да „изнесе” филма, благодарение на таланта и присъствието си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *