Херкулес

Haku Machente!

Да, знаем, че това е от друг филм, но като видим Скалата да зее с меч в ръка, не можем да не се сетим за първата му голяма кино изява. Всъщност ако „Херкулес” на Брет Ратнър се окаже толкова развлекателен, колкото „Мумията се завръща”, ще бъдем от доволни, предоволни.

Първият трейлър определено накланяше везните в полза на забавлението и силно се надяваме и филмът да се окаже такъв. Най-новата реклама, която идва под формата на нещо средно между клип и телевизионен спот, същото запазва това усещане, но като че ли се промъкват няколко „нотки”, които ако във филма се разраснат в „мелодия”, могат да ни развалят настроението.

Преследван от греховете на миналото си, Херкулес е станал наемник. Заедно с петима верни спътници, той кръстосва земите на древна Гърция, продава услугите си за злато и използва своята легендарна репутация, за да сплашва враговете си. Но когато владетелят на траките и неговата дъщеря се обръщат към него за помощ в борбата им с безмилостен и ужасяващ тиранин, Херкулес открива, че за да има справедливост и за да триумфира, той трябва да се превърне отново в героя, който е бил… трябва да прегърне собствения си мит… трябва да стане Херкулес.

Режисьор на „Херкулес” („Hercules”) е Брет Ратнър, а в ролите ще видим Скалата, Иън Макшейн, Ръфъс Сюъл, Джоузеф Файнс, Питър Мълън, Джон Хърт, Ребека Фъргюсън, Тобаяс Сантелман и др.

Премиерата е 25 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. и аз,филмите на скалата, в коио не се преви на драматичен персонаж, ме веселят

  2. Кефи ме, че не се опитват да имитират стилистиката на „300“. Аман вече. Време е за нов подход. Чак сега прочетох синпсиса. Щом има траки – със сигурност ще стане най-сваляния филм у нас. 😀

  3. Ако се придържат по *Графичния роман с якия арт – филмът ще е трепач (доколкото може да бъде подобен екшън за забавление ; ) ала ^Мумията на скорпионите^ с може би 12+ за повече приходи и без бруталии за семейни прожекции.

    Музиката от клиповете е Hi-Finesse – Downward Rising:
    https://www.youtube.com/watch?v=Pu_ZqGxLUjQ

    :P. :S.: „Легендата за Херкокалес“ е точно в стила на Асульом-и-пульом, ама кои го пуснаха по кината?!