Крайно време беше да видим и първия пълен трейлър на „[REC] 4: Apocalypse” на Жауме Балагеро, който ще сложи край на изключително успешната испанска хорър поредица, чието начало бе дадено през вече далечната 2007 с „[REC]”.

След лекото отклонение с предисторията „[REC] 3: Genesis”, сега с „[REC] 4: Apocalypse” отново се връщаме към събитийната рамка, поставена от първия филм, като в центъра на ужаса отново е симпатичната млада репортерка Анхела Видал, която за последно видяхме да изчезва (или по-скоро да я завличат) в тъмното в края на първия филм.

Досега смятахме, че действието на „[REC] 4: Apocalypse” ще се развива в същата сграда или пък в града, откъдето вирусът ще плъзне и по целия сват, но трейлърът ни разкрива съвсем друго. Вижте.

Откъде го измислиха този кораб не ни е много ясно, но карай да върви. Подобни филми винаги са работили по-добре, когато действието се развива в ограничени пространства, така че… С две думи харесва ни какво виждаме, имаме доверие на авторите на поредицата и определено смятаме да гледаме филма в момента, в който се появи.

Като допълнение, вижте един нов постер, както и няколко снимки.

плакат

Режисьор на „[REC] 4: Apocalypse” е Жауме Балагеро, а в ролите са Мануела Веласко, Хектор Коломе, Мариано Венансио, Мария Алфонса Росо, Пако Манзанедо и др.

Испанската премиера е 31 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *