Преди повече от половин година споменахме за „Palo Alto” и Джия Копола и след фестивалните пътешествия очевидно му е време да се появи на екран. Вярно, подобни алтернативно/независими/арт творения обикновено ги пускат в ограничено разпространение, но какво пък – все пак могат да бъдат видени, нали?

Книга с разкази на неспиращият-се-на-едно-място Джеймс Франко е в основата на филма, група тийнейджъри се опитват да се справят с проблемите си нейде в Калифорния. Виделите филма са на мнение, че младите актьори Ема Робъртс, Джак Килмър, Нат Волф, Зоуи Левин се справят доста добре със задачите си. Но дебютът на внучката на Копола е далеч от определения като „удивителен” и „поразителен”, тъй като по-критичните специалисти смятат, че преплитането на историите не е довело до желания органичен, цялостен разказ, а до някаква степен е разпиляло емоционалния заряд.

Съучастници на младите актьори са самият Франко (в ролята на треньор-съблазнител на главната героиня), Клаудия Леви, Крис Месина, Вал Килмър, а филмът ще се появи на екран на 9 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. „Подобни алтернативно/независими/арт творения обикновено ги пускат в ограничено разпространение“, но Джеймс Франко успя да направи добра реклама с една своя, умишлена или не, изцепка, странно наподобяваща ролята му във филма 😀

  2. Мръсник! 🙂 🙂
    Ама, да ти кажа честно, нещо не му вярвам на това. 🙂

  3. The little bitch …
    Тя ще е на 18 след един месец – обаче ние отдавна ще сме забравили за нея –