Sony Pictures представиха първия нецензуриран трейлър на комедията на Джейк Каздан „Sex Tape”, в която Камерън Диас и Джейсън Сийгъл влизат в ролята на двойка, чийто сексуален живот е позамрял и за да го посъживят, решават да си направят тричасово секс филмче. По невнимание обаче видеото се озовава в „облака” и от там на мобилните устройства на всичките им приятели и познати. Изправени пред възможността от съвсем реално съсипване на живота им, двамата правят всичко възможно, за да проследят видеото и да предотвратят„катастрофата”.

Общо взето, скука и комедийни клишета. Единственото, което ни зарадва, беше Камерън Диас на кънките в изключително семплото си секси „екипче”. Очакваме това да бъде и най-сексуално ориентираният момент извън дебнещите от всякъде реклами на Sony, ако ни разбирате какво имаме предвид. Ако трябва да избираме между несмешни филми на тема „секс видео”, предпочитаме този на Бърнард Роуз.

Вижте и първия официален постер.

плакат

Режисьор е Джейк Каздан („Палавата класна”), а в ролите, освен Камерън Диас и Джейсън Сийгъл, ще видим Роб Кордри, Роб Лоу, Ели Кемпър и др.

Премиерата е 25 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *