Just another Saturday night! Накратко: няма лъжа, няма измама –  дългоочакваното продължение на „Sin City: Град на греха” „Sin City: A Dame to Kill For” е вече факт и като доказателството имаме първия трейлър, представен от Dimension Films. Разбира се, бяхме виждали снимки и знаехме, че този път филмът ще го бъде, но снимките са едно, а съвсем друго е истинският трейлър, пък бил той и тийзър. Вижте.

Изглежда точно като първия филм на Милър и Родригес, но нас това не ни притеснява, защото това и очаквахме да видим – все пак точно тази визия е запазената марка на поредицата. От друга страна, тук вече липсва елементът на новото и на изненадата, както беше при „Sin City: Град на греха”, и има известна възможност филмът да ни дойде визуално поостарял и поизтъркан.

Точно затова се надяваме „Sin City: A Dame to Kill For” да има какво интересно да ни предложи от към герои и истории, част от които са взети директно от комикса, а другата половина са специално създадени за филма от Франк Милър.

Засега знаем само, че една от сюжетните линии ще се завърти около физически променения Дуайт (Джощ Бролин), който е преследван от единствената жена, която е обичал – Ава Лорд (Ева Грийн), а друга около Нанси (Джесика Алба), която променена от смъртта на Хартиган, е тръгнала да търси отмъщение.

Като допълнение вижте и официалния вариант (включващ имената на актьорите и премиерната дата) на тийзър постера, който видяхме преди близо две години.

Sin City: A Dame To Kill For - плакат

Sin City: A Dame To Kill For

Режисьори на „Sin City: A Dame To Kill For” отново са Робърт Родригес и Франк Милър, а в ролите ще видим ветераните Мики Рурк, Джесика Алба, Брус Уилис, Джейми Кинг, Розарио Доусън и Пауърс Бут, както и свежите попълнения Джош Бролин, Ева Грийн, Джоузеф Гордън-Левит, Джереми Пивен, Джуно Темпъл, Джейми Чънг, Кристофър Мелони, Рей Лиота, Стейси Кийч, Алекса Вега и Денис Хайсберт.

Премиерата е 22 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments