Половин година ни дели от дългоочакваната премиера на продължението на „Sin City: Град на греха” – „Sin City: A Dame to Kill For” (чието пълно заглавие е „Frank Miller’s Sin City: A Dame To Kill For”) и е време рекламната му кампания да се раздвижи. Обикновено, при повечето подобни високопрофилни проекти, по това време вече сме виждали поне един трейлър, а до момента от „A Dame to Kill For” разполагаме само с две снимки на Джош Бролин като новата версия на Дуайт и един тийзър постер, който обаче не се брои.

Изглежда, че нещата започват да се раздвижват (не много ударно, но все пак е нещо) след като EW представиха първия ни поглед към трима от героите на филма – добре познатите ни Марв (Мики Рурк) и Нанси (Джесика Алба), както и новото попълнение Джони (Джоузеф Гордън-Левит). И за разлика от споменатата по-горе снимка на Джош Бролин, която беше бърз „photo touch up”, тези са „истински”.

Нанси (Джесика Алба)

Марв (Мики Рурк) и новото попълнение Джони (Джоузеф Гордън-Левит)

До момента за историята на „Sin City: A Dame to Kill For” знаехме само, че една от сюжетните линии ще разказва за физически променения Дуайт, който е преследван от единствената жена, която е обичал – Ава Лорд, чиято роля се изпълнява от прекрасната Ева Грийн, и чиито живот се срутва директно в ада.

Сега научаваме, че на Нанси, променена от смъртта на Хартиган, ѝ е писнало да бъде третирана само като „a piece of ass” и е тръгнала да дири отмъщение. За информация за другите линии, част от които са чисто нови и не присъстват в комиксите на Милър, ще трябва да почакаме още, но сме сигурни, че няма да е много.

Режисьори на „Sin City: A Dame To Kill For” отново са Робърт Родригес и Франк Милър, а в ролите ще видим ветераните Мики Рурк, Джесика Алба, Брус Уилис, Джейми Кинг, Розарио Доусън и Пауърс Бут, както и свежите попълнения Джош Бролин, Ева Грийн, Джоузеф Гордън-Левит, Джереми Пивен, Джуно Темпъл, Джейми Чънг, Кристофър Мелони, Рей Лиота, Стейси Кийч, Алекса Вега и Денис Хайсберт.

Премиерата е 22 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *