След премиерата му в Сънданс, „истерията” около супер-очаквания „Raid 2: Berandal” на Гарет Еванс понамаля мъничко, но сега отново започва да набира сила с разгръщането на рекламната кампания, свързана с предстоящия му официален кино показ. Разбира се, фантастичните фестивални отзиви, които филмът получи, също оказват своето влияние.

Това, което ви предлагаме да видите като рекламни ъпдейти, са един британски телевизионен спот, официалният американски постер и основният акцент – един 10-минутен изключително любопитен видео поглед зад кулисите. За финал можете да видите и едно 30-минутно интервю с Гарет Еванс и Ико Уаис.

Преди това, ето и краткия официален синопсис:  За да предпази семейството си и да изобличи корупцията в най-високите етажи на властта, включително и в собствения му полицейски участък, Рама (Ико Уаис) влиза под прикритие в безскрупулен престъпен джакартски синдикат, където за да се добере до боса Бангун, първо трябва да се сприятели със сина му Ичо. Действието на „Raid 2” започва два часа след края на първия филм.

ТВ спот
http://www.youtube.com/watch?v=Ij1AkrXtSfk

Зад кулисите

За малко да останат с един снимачен екип по-малко при каскадата със SUV-то. А маскираният като автомобилна седалка човек ни „счупи главите”. Освен това сме впечатлени от начина, по който си подават камерата и от начина, по който е сниман филмът като цяло.

Следват плакатът и интервюто с Еванс.

Raid 2 - плакат

Режисьор на „Raid 2: Berandal” е Гарет Еванс, а в ролите са Ико Уаис, Арифина Путра, Алекс Абад, Ока Антара, Тио Пакусадеуо, Джули Естел, Кок Симбара, Китамура Казуки и др.

Премиерата е 28 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *