Утре е премиерата на сериализираната версия на култовата класика на Робърт Родригес и Куентин Тарантино „From Dusk Till Dawn” и решихме да направим едно последно подсещане за тези, които имат интерес, с една порция плакати и снимка на малката Мадисън Давеннпорт.

Знаем, че доста хора, са силно отрицателно настроени (и ги разбираме), но ние сме оптимисти и се надяваме да има какво да видим, особено около обещаното развитие на вампирско-демонската мезоамериканска митология. Ако пък се окаже нетърпима евтиния, какво пък, никой няма да ни кара да го гледаме насила.

Ето снимката и плакатите:

Мадисън Давеннпорт

В центъра на действието на „From Dusk Till Dawn: The Series” ще бъдат двамата братя престъпници Сет и Ричи Геко (Д. Дж. Кортона и Зейн Холц), които докато бягат от закона в лицето на тексаските рейнджъри Ърл МакГроу и Фреди Гонзалес (Дон Джонсън и Джеси Гарсия), отвличат семейството на бившия пастор Джейкъб (Робърт Патрик) и заедно попадат на заведение, гъмжащо от вампири, където са принудени да се борят за живота си.

Първите два епизода от „From Dusk Till Dawn: The Series” ще бъдат режисирани от Робърт Родригес, а в ролите са Д. Дж. Кортона, Зейн Холц, Уилмър Валдерама, Робърт Патрик, Дон Джонсън, Джеси Гарсия, Елиза Гонзалес, Адриане Палики, Джейк Бюси, Мадисън Давенпорт, Лейн Гарисън, Брандън Су Ху и др.

Премиерата е 11 март по El Ray.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *