Всички знаем за невероятното падение на М. Найт Шамалан – кой ли не се изказа по темата (включително и ние), затова няма да ви занимаваме отново, а направо ще пристъпим към представянето на най-новия му проект, който (поне за нас) идва като изненада.

Съсредоточени върху сериала „Wayward Pines”, където Шамалан е изпълнителен продуцент и режисьор на един от епизодите, и върху евентуалната му трета колаборация с Брус Уилис в „Labor of Love”, сме пропуснали момента, в който той е започнал снимките на най-новия си филм – нискобюджетен психологически трилър озаглавен „Sundowning”. Подробностите се пазят в строга тайна, но се предполага, че заглавието „Sundowning” има отношение към така наречения Sundowning синдром, при който възрастни хора, страдащи от някаква форма на деменция (най-често, но не само в следствие на Алцхаймер) стават неспокойни, гневни, депресирани или уплашени, когато слънцето започва да залязва.

Тази връзка беше отчасти потвърдена от The Wrap, които съобщиха, че наскоро присъединилата се към актьорския състав Катрин Хан („Step Brothers”, „Afternoon Delight”) ще играе самотна майка на две малки деца – момче и момиче, които гостуват на своите баба и дядо… „and things go very wrong”. Единствената друга подробност е, че момчето, чиято роля се изпълнява от Ед Оксеболд („Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”), винаги се грижи за сестра си.

Не знаем за вас, но на нас „Sundowning” ни звучи доста интересно и смятаме, че един нискобюджетен камерен психотрилър като този (според информацията, във филма ще има само 7 героя) е точно това, от което Шамалан има нужда, за да излезе от калта, където сам се прати. А ако разкара и всякакви свръхестествени елементи или поне остави място за някаква двойственост в тълкованията, ще бъде супер.

А сега вижте няколко скучновати снимки от снимачната площадка, които Шамалан публикува в туитър акаунта си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments