Трудно е да рекламираш филм, чието действие се развива изцяло в един автомобил, без той, от една страна да изглежда прекалено скучно и от друга, да не издаваш прекалено много от сюжета. Що се касае „Locke”, засега Lionsgate и A24 Films се справят с тази трудна задача, като за подкрепа разчитат на отличните отзиви, които получиха филмът и изпълнението на Том Харди.

Най-новият щатски трейлър на „Locke”, за разнообразие не е типично за американците захаросан и „сдъвкващ и изплюващ”, за да може странната концепция на филма да бъде преглътната по-добре от тяхната публика. Той запазва стила на предишния трейлър, където основната интрига остава скрита и предлага една идея повече информация за ситуацията в която се намира главния герой.

В случай, че сте пропуснали предишните ни новини посветени на проекта, „Locke” разказва за мъж на име Айвън Лок, който в навечерието на най-голямото предизвикателство в кариерата си, получава телефонно обаждане, което отприщва събития, които от своя страна ще доведат до разпадането на целия му свят.

Вижте и новият американски плакат на филма, както и поредица снимки, представящи главно Харди, тъй като той е единственият актьор, присъстващ с тялото си.

Locke - плакат

Начело на „Locke” е режисьорът на „Колибри” и сценарист на „Dirty Pretty Things” и „Eastern Promises” Стивън Найт, изпълнителен продуцент е Джо Райт („Изкупление”, „Ана Каренина”), а в главната роля е Том Харди. Ще чуем гласовете и на Рут Уилсън, Том Холанд, Оливия Колман, Дани Уеб, Алис Лоу, Андрю Скот и др.

Британската премиерата на филма е 18 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *