Супер накратко, изчака ни се чакалото, но новият трейлър на „X-Men: Days of Future Past” на Брайън Сингър е вече факт и ако трябва да сме честни, заслужаваше си. Пригответе се за огромно количество епос, лирика и драма…

Ние сме безкрайно доволни от видяното и не ни пука, че Сингър направи няколко грешни стъпки – той е човекът, отговорен за „Х-Мен” и за модерната златна ера на комиксовите филми, и нямаме съмнение, че „X-Men: Days of Future Past” ще бъде на висота.

Вижте и новия постер.

X-Men: Days of Future Past

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Иън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман, Еван Питърс, Лукас Тил, Джош Хелман и др.

Премиерата е 23 май 2014.

Повече подробности за „X-Men: Days of Future Past”, както и за цялата вселена „X-Men”, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

 1. все си мислих, че не си падате по тоя жанр…..иначе нямам търпение вече 😉

 2. @Riddick
  Кой жанра ще да е това и защо така си мислиш?
  Трейлърът е чуден! 🙂

  @Ivcho
  Тамън изненадата е по-голяма. 🙂

 3. Ти пък, обикновено ни обвиняват, че само такива харесваме. 🙂 🙂 Всякакви филми обичам аз – не робувам на предразсъдъци. Но когато са тъпи, какво може да се направи? 🙂

 4. EPIC ! Единственият недостатък на филма според мен ще бъде сценаристът 😀

 5. Добър е! Само дано не са пресолили манjата. 🙂
  п.п
  Дженифър не струва.