You have no idea what’s coming!

Всъщност тази реплика доста точно отразява положението с новата „Годзила”. Разбира се, знаем, че ще става въпрос за Годзила (duh!), която ще гази градове и ще създава световна криза, но извън това, доста неща около историята все още остават мистерия. Но, както казахме вече няколко пъти, лично за нас това е голям плюс, тъй като ще има от какво да се изненадаме – писна ни, когато отидем на някой дългоочакван филм, вече да сме изгледали най-ефектните и ключови моменти в трейлърите.

И като казахме трейлъри, нека да пристъпим към причината за тази новина, а именно най-новия чудесен международен трейлър, който запазва стила на досегашните реклами и предлага няколко невиждани досега кадри с акцент върху разрушенията и героите. Като допълнение, можете да видите и един нов „Mondo” постер, както и няколко снимки.

ОК, тук ясно се вижда, че ще има летяща гад. Нямаме никакво търпение да видим филма!  Честно казано, това не описва съвсем точно ситуацията около очакването му, но се опитваме да сме сдържани пред лицето на тоталната „гийгщина”.

Godzilla - корица Empire

Godzilla - плакат

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. WTF!!! беше това на 1:19?
    Някой разпознава ли го? Горгона ли е, Медуза ли е, Пегас ли е, кво ли е 😉

  2. Така и не разбрахте , че чудовищата са две ( едно летящо и едно подобно на богомолка ) и се наричат MUTO 😀