И друг път сме казвали – надали има по-подходяща актриса от Никол Кидман за „Grace Of Monaco”  на Оливие Даан. Тя е способна да се превъплъти във всякакъв образ, но особено много й отива ефирната същност на една модерна принцеса от средата на 20 век. Продължаваме да твърдим, че е рисковано начинание да пресъздаваш Грейс Кели, любимата актриса на няколко поколения, но това не ни пречи безусловно да вярваме в Кидман и нейната магия (ето това е жена, за която важи „определението” – времето е спряло!).

Фактът, че в трейлъра се обръща повече внимание на личните терзания на принцесата на Монако, отколкото на политическия аспект от сюжета, който сме коментирали в новините ни до момента, може само да ни радва – винаги е за предпочитане личен „прочит” на събитията.

В очакване на премиерата на филма, който ще открие фестивала в Кан след по-малко от два месеца, представяме на вашето внимание и впечатляваща галерия от снимки – очевидно Даан и Харви Уейнстейн имат желание да събудят интереса на публиката, но да видим с какво ще продължат да го поддържат до месец май.

В ролите, освен Кидман и Тим Рот като принц Рение III, ще видим още Паз Вега, Франк Лангела, Паркър Поузи, Мило Вентимиля, Дерек Джакоби и др.

Кой кога и как ще види филма, ако не е акредитиран в Кан – това предстои да разберем…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *