Десет месеца преди премиерата, на вашето внимание (с известно закъснение) предлагаме първия трейлър на „Unbroken”, режисиран от Анджелина Жоли. Той прилича повече на ода за олимпийския състезател, на когото е посветена творбата на Жоли, но освен специфичния дикторски глас и личното участие на героя на истинската история, която разказва филмът, имаме възможност да видим кадри от него, в които Джак О’Конъл изглежда доста обнадеждаващо. Очевидно доста добре им се е получила идеята да пресъздадат живота на Луи Замперини.

Ще напомним отново, че филмът е екранизация по бестселъра на Лора Хиленбранд „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption” – биографичната история на Луи Замперини, бивш олимпиец и лейтенант от Втората световна война, който едва оцелява след разбиването на бомбардировача, на който служи. Заедно с още двама члена на екипажа се носят 47 дни из Тихия океан, преминавайки над 2000 мили, а след това е заловен и прекарва остатъка от войната в японски военнопленнически лагер, където е подложен на ужасяващи мъчения.

За визията можем да бъдем повече от сигурни – оператор е самият Роджър Дийкинс, „човекът” на братя Коен с 11 Оскарови номинации. В актьорския екип са още Гарет Хедлънд, Домнал Глийсън, Алекс Ръсел, Карла Текстън. Джоуел и Итън Коен са автори на последната версия на сценария, Universal Pictures стоят зад проекта, чиито режисьор и продуцент е Анджелина Жоли, а премиерата на филма е на Коледа 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *