Не, това не е втора част на „Paris, I’ll Kill You”, за който писахме преди три-четири години. Това е абсолютно същият проект, който така и не видя бял свят и сега претърпява известни промени – включително и новото заглавие „Fear Paris” – в опит да бъде доведен до „щастлив край”.

В случай, че не помните, става дума за антология, в която отделни, но все пак взаимно свързани фантастични, фентъзи и хорър истории представят Париж както не сме го виждали до момента.

За да илюстрират идеите си за проекта, авторите му са сглобили един промо-трейлър, който е бил само за вътрешно ползване при търсенето на финансиране, но сега са решили да го споделят и с нас. Той е заснет преди година и накрая все още може да чуете старото заглавие на антологията.

Като допълнение към промо-трейлъра можете да видите и няколко произволни концептуални рисунки, които свалихме от официалния сайт на филма. Там може да откриете още доста информация и интересни неща, свързани с проекта.

Засега потвърдените режисьори във „Fear Paris” са Джо Данте („Гремлините”), Ксавие Жен („Граници”) и Тимо Вуoренсола („Iron Sky”), а очакванията са към тях да се присъединят още двама. Според официалното прес-съобщение, снимките най-накрая трябва да започнат в края на лятото и началото на есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *