Срамота! Мина цяла седмица, а ние все още не сме ви показали първата снимка от режисьорския дебют на Ръсел Кроу. Да, както вече ви информирахме преди повече от половин година, той ще застане зад камерата на „The Water Diviner” и освен това ще бъде изпълнител на главната роля.

Снимките на „The Water Diviner” текат в момента в Австралия, а скоро ще се преместят в Турция, където се развива по-голямата част от действието на филма. Историята се върти около фермер, който четири години след битката при Галиполи по време на Първата световна война, заминава за Турция за да търси синовете си, които са изчезнали по време на военни действия.

The Water Diviner - Ръсел Кроу

Автори на сценария са двама австралийски телевизионери – Андрю Найт и Андрю Анастасиос, а според информацията Ръсел Кроу направо се влюбил в подготвения от тях текст. Имайки предвид и „Ной”, явно му допада ролята на „патриарх”.

Що се касае останалите актьори, освен Кроу на екран ще видим още Олга Куриленко (като собственичката на хотела в който отсяда героя на Кроу, и с която завъртат истинска любов), Джай Кортни, Стив Бастони, Изабел Лукас, Райън Кор, Майкъл Дорман, Дилън Джорджиадис, Деймън Хериман, както и Йълмаз Ердоган („Имало едно време в Анадола”) и Чем Йълмаз („Hokkabaz”).

The Water Diviner” все още няма фиксирана премиерна дата – разберем ли подробности, ще се постараем да ги научите и вие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *