Ръсел Кроу

Изминалата седмица предложи разнообразие в новинарския поток и е крайно време да споделим, че Ръсел Кроу възнамерява да се присъедини към отбора на режисьорите. Той е започнал преговори за главната роля пред и зад камерата на филма „The Water Diviner” – историческа драма по сценарий на ветерана Андрю Найт и дебютанта Андрю Анастасиос. И двамата имат опит, натрупан в австралийската телевизия.

В основата на сюжета е един австралийски баща (самият Кроу), който заминава за Европа, за да търси двамата си изчезнали синове (кастингът предстои) след битката при Галиполи. Годината е 1919. Продуценти на филма са „Hopscotch Features” и „Fear of God Films”, а снимките трябва да стартират до края на годината. И при положение, че „Winter’s Tale” на Акива Голдсман и „Noah” на Дарън Аронофски вече са приключени като снимачен период, мистър Кроу има пролука в натоварения си график, преди началото на промоционалните кампании, която да запълни с творческата авантюра „The Water Diviner”.

Ха да видим как ще подходи мистър Кроу и какъв ще се окаже резултатът! Защото сме гледали и „странни” режисьорски опити от членове на актьорската гилдия, а имаме и добър пример с обратен знак в лицето на Бен Афлек…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Чудесна новина! Той е интелигентен мъж. Надявам се, че ще излезе добър режисьор от него.А и е работил с култове!

  2. Ръсел Кроу според мен е очевидно талантлив, но не много очевидно интелигентен 🙁