Крими-семейно сюжетче са си спретнали Кристофър Плъмър и Джон Траволта. И двамата не сме ги виждали отдавна (правим се, че „Killing Season” не съществува), а в случая към тях ще се включи и „трето поколение” – Тай Шеридан, в ролята на болнавия син на персонажа на Траволта.

Филмът носи заглавието „The Forger” и разказва за представителите на фамилия Кътър, които ще трябва да направят последен голям удар преди техният „синдикат” да уреди предсрочното пускане от пандиза на бившето дете-чудо, превърнало се в сръчен крадец (Траволта) – той иска да бъде близо до болнавото си хлапе (Шеридан), а за заверата ще трябва да помогне и дядото (Плъмър).

Кристофър Плъмър, Джон Траволта и Тай Шеридан

Така изглежда триото – начело с леко учудения, но сериозно вперен в бъдното взор на мистър Траволта. Филмът се намира във фаза пост-продукция и сигурно ще се появи на екран до края на 2014. Най-вероятно ще мине незабелязано – както повечето филми с посредствени сюжети и/или застаряващи бивши звезди.

Режисьор на „The Forger” е Филип Мартин (отговорен за „Wallander” на ВВС и „Prime Suspect”), сценарият е дело на Ричард Д’Овидио („The Call”, „Exit Wounds”), а правата за разпространение бяха предложени на Европейския филмов пазар по време на Берлинале, което раздаде наградите си вчера.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *