Legendary Pictures и Warner Bros представиха нов постер на привличащата учудващо голямо внимание нова версия на „Годзила” на Гарет Едуардс – съдейки по коментарите, интерес към филма имат не само хардкор феновете на легендарното чудовище, но и обикновените кино зрители. Не че това има някакво значение, просто споделяме, тъй като (поне за нас) този факт е изненадващ.

Новият постер, също като предишния, е версия на началната сцена от официалния трейлър, която е наистина страхотна. Лично за нас, плакатът е повече от чудесен и с удоволствие бихме си го окачили на стената. Вижте.

Годзила - плакат

Знаем, че това ще е най-голямата Годзила от всички филмови превъплъщения до момента, но този размер е прекален – ако съдим по сградите чудовището трябва да гони 300 метра. Сигурни сме, че става въпрос просто за художествено решение, което няма да отговаря на реалността, какъвто беше случаят и с постера на филма на Роланд Емерих.

В полза на чистото художествено решение е и трейлърът, в който в няколко кадъра виждаме Годзила на фона на няколко сгради и определено размерите не съвпадат. Ето няколко скрийншота за илюстрация.

Ние ще сме доволни какъвто и да е действителният размер на Годзила, стига разбира се, филмът да не е някоя брадва като този на Емерих. Силно се надяваме да отговори на високите очаквания. И предвид наближаващата премиера, смятаме, че е крайно време за нов трейлър!

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Сега, разбира се, че в постера преувеличават значително за съжаление, защото ако размера от постера беше и размера във филма щеше да е мега изродско…
    Мен ми е друго на душата. Сега след този чудовищен постер да вземе да пуснат и един чудовищен трейлър няма да е никак зле…

  2. Остават по-малко от 2 месеца до премиерата, а още няма пълен трейлър… Уиърд!

  3. В топ 3 на чаканите от мен летни блокбастъри, заедно със X-Men:Days of Future Past и Dawn of the Planet of the Apes.

  4. Да бе, вие луди ли сте? Няма да е толкова голяма, тя ще смаже целия град за минути. Якото е да минава покрай сградите.