Cirque du Soleil: Worlds Away 3D

Четно казано, идеята за 3D шоу на „Цирк дю Солей” – може би най-популярната и атрактивна циркова (а и всякаква друга, свързана с entertainment-та) трупа в момента – ни се струва в пъти по-добра от никнещите като гъби концерти на „куцо, кьораво и сакато”, че дори и от този на „Metаllica”, при все че те са ни любимата група.

Явно Джеймс Камерън е на същото мнение, защото е намерил мъничко време в претрупания си график – зает най-вече от подготовката на продълженията (едно, две, три…) на „Аватар” – за да продуцира написаната и режисирана от Андрю Адамсън „напълно оригинална” 3D история, базирана на сценичното шоу на трупата.

Филмът е озаглавен „Cirque du Soleil: Worlds Away 3D” („Цирк дю Солей: На няколко свята разстояние”) и предвид нещата, които правят тези хора, „На няколко свята разстояние” ни се струва доста точно заглавие. В подкрепа на това идва първият трейлър на филма, който, честно казано, изглежда прекрасно. Вижте.

Още веднъж, на нас трейлърът ни изглежда фантастично. Не става ясно каква точно ще е тази „напълно оригинална” история, но в каквато и посока да поеме повествованието – в по-документално ориентирана или в чисто художествена (ние залагаме на нещо средно между двете) – едно е сигурно, филмът ще изглежда невероятно.

Режисьор на „Cirque du Soleil: Worlds Away 3D” („Цирк дю Солей: На няколко свята разстояние”) е Андрю Адамсън („Шрек”, „Хрониките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът”), а продуцент е Джеймс Камерън.

Премиерата е 21 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments