Extant

Всички знаете приказката на Айнщайн за безкрайността – за Вселената и човешката глупост. Е, струва ни се, че тя има нужда от допълнение, защото в последно време ни „преследва” още една безкрайност – телевизионните сериали. Поредният проект, който си отбелязваме да следим внимателно, се нарича „Extant”.

Сериалът се продуцира от CBS и компанията на Стивън Спилбърг Amblin Television – той самият ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент – и представлява футуристичен трилър, разказващ за жена астронавт, която се опитва да възстанови разклатените връзки със съпруга и сина си, след като се завръща от едногодишна мисия в космоса. Нейните преживявания в космоса и у дома водят до събития, които ще променят курса на човешката история.

За съжаление, какво, как и защо, на този етап не е много ясно – първият тийзър, който можете да видите по-долу, също не разкрива допълнителни подробности за естеството на събитията или какво точно ще промени хода на историята – и ще трябва да почакаме малко повече за допълнителна информация, но едно е сигурно, щом става въпрос за фантастика и Спилбърг, ние сме на линия. Само се молим да не се окаже някоя брадва в стил „Terra Nova”.

Свили са малко една от най-известните реплики от „Джурасик парк”, ама няма да им се сърдим, може самият Спилбърг да им я е отпуснал.

Първи сезон на „Extant” ще бъде 13 епизода – поръчани накуп без традиционния пилотен епизод, а главната роля ще се изпълнява от Хали Бери. Освен нея, в ролите ще видим Хироюки Санада, Камрин Менхайм, Пиърс Ганио и др.

Премиерата е 2 юли 2014 по CBS.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *